ΟΙ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΜΑΣ

 

Εγκατάσταση & Συντήρηση ανελκυστήρων

 

Ολοκληρωμένες λύσεις, με εργονομία & αισθητική!

 

Οι υπηρεσίες της εταιρείας μας καλύπτουν τη μελέτη, το σχεδιασμό, την κατασκευή, την εγκατάσταση, τη συντήρηση, την τεχνική υποστήριξη/επισκευή, καθώς και την ανακαίνιση και τον εκσυγχρονισμό του ανελκυστήρα σας. 

Στην ΚΩΝ/ΝΟΣ & ΝΙΚ. ΝΤΙΝΟΣ Ο.Ε., στην Αμαλιάδα, διαθέτουμε την απαιτούμενη τεχνογνωσία και την εμπειρία για την επιτυχή διεκπεραίωση όλων των εργασιών μας. Τοποθετούμε μόνο γνήσια ανταλλακτικά, ενώ ο άξονας της φιλοσοφίας μας είναι η ασφάλεια των χρηστών εκάστοτε ανελκυστήρα που παραδίδουμε. 


Προσφέρουμε ολοκληρωμένες λύσεις, 
για οποιοδήποτε σύστημα κάθετης μεταφοράς προσώπων & φορτίων.

ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΝΕΩΝ ΑΝΕΛΚΥΣΤΗΡΩΝ

image-placeholder.png

Για την εγκατάσταση

νέων ανελκυστήρων -σε πολυκατοικίες/μονοκατοικίες/επαγγελματικούς/δημόσιους χώρους- η εταιρεία ΚΩΝ/ΝΟΣ & ΝΙΚ. ΝΤΙΝΟΣ Ο.Ε. θα μελετήσει, θα σχεδιάσει και θα εγκαταστήσει τον ιδανικό κατά περίπτωση ανελκυστήρα, που θα καλύπτει πλήρως τις προδιαγραφές που ορίζει η νομοθεσία.

Ιδιαίτερο βάρος δίνουμε στην τεχνολογία και την ποιότητα των υλικών που θα χρησιμοποιηθούν στην εγκατάσταση του ανελκυστήρα σας, καθώς αυτός είναι κρίσιμος παράγοντας και για τη βέλτιστη λειτουργία του κτηρίου σας.

Κατά τη μελέτη και το σχεδιασμό

λαμβάνουμε υπόψη τις ειδικές ανάγκες του κτηρίου σας (ωφέλιμο φορτίο, χρήση γραφείων-ιατρείων-καταστημάτων, χρήση από ΑΜΕΑ κ.ά.) και σας προτείνουμε τις καλύτερες δυνατές λύσεις, σταθμίζοντας τόσο τον τεχνικό όσο και τον οικονομικό παράγοντα. 

Η τεχνική υποστήριξη-συντήρηση

των ανελκυστήρων είναι υποχρεωτική από το νόμο. Κρίνεται όμως αναγκαία και για άλλους λόγους. Η παράλειψη συντήρησης οδηγεί στην επιτάχυνση των φθορών και την εμφάνιση βλαβών, με αποτέλεσμα την πρόσθετη οικονομική επιβάρυνση στον προϋπολογισμό σας. Να σημειωθεί, βέβαια, ότι η έλλειψη συντήρησης κάνει τον ανελκυστήρα σας να μην είναι ασφαλής!

Φιλοσοφία της εταιρείας
ΚΩΝ/ΝΟΣ & ΝΙΚ. ΝΤΙΝΟΣ Ο.Ε.

είναι η σωστή μελέτη και εγκατάσταση του ανελκυστήρα σας, ώστε να σας προσφέρει -εκτός από ασφάλεια- εργονομικό όφελος και άριστο αισθητικό αποτέλεσμα! 

ΤΕΧΝΙΚΗ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗ - ΣΥΝΤΗΡΗΣΗ ΑΝΕΛΚΥΣΤΗΡΩΝ 

image-placeholder.png

Στόχος μας
η απόλυτη ικανοποίησή σας, 
μέσα από το άριστο τεχνικό & αισθητικό αποτέλεσμα κατά τη λειτουργία του ανελκυστήρα σας!